fbpx

Vi skapar hållbara IT lösningar för att du ska kunna fokusera på ditt företag

Hur kan vi hjälpa dig? Läs nedan om hur vi hjälper företag precis som ditt med deras IT miljö.

Boka kostnadsfri konsultation

Enhetsreparation och felsökning

Ibland krånglar teknik och ställer till problem. Det kan vara självorsakat eller att användaren har lyckats orsaka en skada. Vi hjälper er med att felsöka, upptäcka och lösa problemet.  

Hur går det till?

Har du lyckats ha sönder din dator eller uplever tekniska problem kan du Boka en kostnadsfri konsultation med en av våra specialister. Vi kommer under en timmes tid lyssna på dig för att förstå problemet. Om det är något som vi kan hjälpa dig med direkt så fixar vi det på plats kostnadsfritt. Annars dokumenterar vi orsaken och ger dig en detaljerad plan som antingen vi kommer att hjälpa dig med om du vill ha vår hjälp eller som du kan ta till en annan leverantör för att få hjälp. Oavsett hur du går tillväga kommer du få en kostnadsfri rådgivning av oss!

Vad händer under tiden ni reparerar min dator?

Under tiden vi lagar din dator kan du få en lånedator av hög standard av oss för att kunna fortsätta arbeta i lugn och ro.

Vad kostar detta?

Ditt första samtal och rådgivning med en av våra specialister är helt kostnadsfritt och många gånger löser sig de flesta problem under den timman! Skulle det vara så att din enhet inte går att reparera under den tiden så kommer vi ge dig en detaljeradoffert med allt som behöver göras. Allt för att du ska få veta exakt vad du betalar för. 

Passionerad IT Support

Ordet Support betyder stödja. Detta är något vi har tagit till oss när vi skall hjälpa våra kunder. Ett problem kan orsaka mycket frustration och viktigt är att kunna följa sitt ärende från start till slut på ett enkelt sätt.

Hur det går till?

Med en utbildande support hjälper vi användaren, vars frågor bearbetas oavsett individuell kunskapsnivå. Vår support hjälper till att lösa problem på det sätt som är lämpligast i längden. Det kan vara att förmedla en lösning eller att tillfälligt ”ta över” användarens dator för att visuellt förklara hur man löser diverse problem. Detta är en unik möjlighet för användaren att lära sig mer, skapa en effektivare användning och stimuleras till att hantera sin IT utrustning och dess kapacitet.

Passionerad IT support - vår främsta tjänst

Passionerad IT Support erbjuder en unik behovsanpassad lösning för er IT Support.

Till ett fast pris per månad arbetar vi som er IT avdelning. Oavsett om behovet är att ha en man på plats eller att enbart via fjärrsupport hantera IT-frågor. Vi hjälper till med att få användaren att använda sina verktyg effektivt, genom ett samtal med en utbildadperson som gärna förmedlar konkreta lösningar. Vi hjälper er att hålla er utrustning uppdaterad och övervakar era servrar så att de på ett säkert sätt kan fortsätta att arbeta. Detta så att ni ska kunna arbeta med och fokusera på er kärnverksamhet.

Från det lilla till det stora

Complete Solutions har funnits i över 20 år och under tiden har vi utvecklats till att idag vara ett bolag som kan hjälpa såväl stora som små företag, med det minsta support ärendet till det största.  

Moln Tjänster & Digitalisering

Att idag kunna sammarbeta digitalt med era kollegor är väsentligt för företaget. Vi hjälper er med att skapa en kostnadseffektiv miljö med digitala lösningar som sällan strular. 

Dokumenthantering

Vill du på ett enkelt sätt samarbeta mellan kollegor med dokument har vi en fantastisk lösning som sällan strular.

Dokumenten synkroniseras automatiskt så fort en förändring sker, håller gruppen uppdaterad, och stödjer flera olika typer av filer, vilket innebär att ni inte behöver ladda ner någon mjukvara.

Detta är tillgängligt för all form av mekanik som har en webbläsare. Ditt arbete är oavbrutet organiserat. Med det inbyggda systemet i denna lösning kan du enkelt återställa dina filer och mappar, även ifall du fått virus eller råkat slänga dem.

I korta drag kan man säga att det är en kombination av en backup och en säker tillgång till filer och virtuellt projektarbete.

E-post och e-post som molntjänst

E-post, kalender och kontakter är något av det viktigaste vi har både som företag och som individer. Det är därför viktigt för oss att det fungerar väl och är lättillgängligt.

Med en bra E-posttjänst har vi skapat en kostnadseffektiv lösning där du som användare kan vara säker på att din e-post, kalender och dina kontakter finns i en säker miljö.

Att ha e-posten som en molntjänst innebär minskade driftskostnader och inget behov av en egen Exchange server, inget driftsansvar med uppdateringar bland annat.

Kalender

Planera din tid effektivt, bjud in deltagare till möten, dela ut kalendern och låt dina medarbetare se när du är ledig och när du är upptagen så att ni kan boka in varandra enkelt.

Ha tillgång till en snabb överblick genom att kategorisera dina möten med olika färgkoder.

Med flera kalendrar, kan du ha en kalender per individuellt ändamål, exempelvis marknadsföringsaktiviteter, företagets utbildningsplan, bokning av konferensrummet och mer därtill. Varje kalender kan du välja om du vill göra synlig och för vilka, eller om den ska vara privat och endast synlig för dig.

Datahantering, Backup, & dataåterställning

Vår värld som är numera oerhört digitalt ger oss många möjligheter för utveckling och framgång i företagandet. Dock innebär detta är vi är väldigt sårbara för datastölder och dataöverträdelser.

Visste du att det sker en ny cyberattack var 39:e sekund?

Och visste du att cirka 6 biljoner amerikanska dollar (alltså 6 tusen miljarder USD) kommer att spenderas jordenrunt på cybersäkerhet fram tills 2021?

Skrämmande siffror… 

Datahantering

Det sägs numera att data är världens mest värdefulla resurs, före olja och guld. Detta ställer krav på hur företag behandlar data. Vi hjälper er göra rätt och behåller er skyddade från alla cyberattacker som försöker själa data från er.

Backup & Dataåterställning

Livet är ibland plötsligt och den dagen du tappar datorn eller att datorn går sönder hjälper en backup dig så att du kan komma åt alla dina dokument och jobb material. Att kunna fortsätta jobba utan att behöva starta om sparar både tid och pengar. En backup är en viktig investering som hjälper er framåt utan att behöva stanna upp!

Vad kostar detta?

Kostnaden för en backup varierar beroende på mängden material som behöver lagras samt antalet personer som ska ha en backup lösning. Vi försöker att alltid hitta en lösning som är anpassad efter era behov. Boka en kostnadsfri konsultation så hjälper vi dig gärna!

TESTIMONIALS

Vad säger våra kunder

Alltid lika trevligt och proffsigt att hyra hos Complete Solutions!
Rekomenderas!
Erika Dickman

Jag hade problem med min mac och sökte mig till Complete Solutions. De tog hand om hela processen därefter och jag fick en lånedator av hög standard att använda under tiden. Rekommenderas varmt!

Abel Alazar

Vi är här för att hjälpa!

Kontor

Complete Solutions Sweden AB Vendevägen 87
182 32 Danderyd

Öppettider

M-F: 08:00 – 17:00
S-S: Stängd