fbpx

Ett axplock av vad vi kan göra

för ert företag..

Support

Ordet Support betyder stödja. Detta är något vi har tagit till oss när vi skall hjälpa våra kunder. Ett problem kan orsaka mycket frustration och viktigt är att kunna följa sitt ärende från start till slut på ett enkelt sätt.

Med en utbildande support hjälper vi användaren, vars frågor bearbetas oavsett individuell kunskapsnivå. Vår support hjälper till att lösa problem på det sätt som är lämpligast i längden. Det kan vara att förmedla en lösning eller att tillfälligt ”ta över” användarens dator för att visuellt förklara hur man löser diverse problem. Detta är en unik möjlighet för användaren att lära sig mer, skapa en effektivare användning och stimuleras till att hantera sin IT utrustning och dess kapacitet.

Passionerad IT Support – en flexibel lösning

Passionerad IT Support erbjuder en unik behovsanpassad lösning för er IT Support.

Till ett fast pris per månad arbetar vi som er IT avdelning. Oavsett om behovet är att ha en man på plats eller att enbart via fjärrsupport hantera IT-frågor. Vi hjälper till med att få användaren att använda sina verktyg effektivt, genom ett samtal med en utbildadperson som gärna förmedlar konkreta lösningar. Vi hjälper er att hålla er utrustning uppdaterad och övervakar era servrar så att de på ett säkert sätt kan fortsätta att arbeta. Detta så att ni ska kunna arbeta med och fokusera på er kärnverksamhet.

Dokument-
hantering

Vill du på ett enkelt sätt samarbeta mellan kollegor med dokument har vi en fantastisk lösning som sällan strular.

Dokumenten synkroniseras automatiskt så fort en förändring sker, håller gruppen uppdaterad, och stödjer flera olika typer av filer, vilket innebär att ni inte behöver ladda ner någon mjukvara.

Detta är tillgängligt för all form av mekanik som har en webbläsare. Ditt arbete är oavbrutet organiserat. Med det inbyggda systemet i denna lösning kan du enkelt återställa dina filer och mappar, även ifall du fått virus eller råkat slänga dem.

I korta drag kan man säga att det är en kombination av en backup och en säker tillgång till filer och virtuellt projektarbete.

Epost

E-post, kalender och kontakter är något av det viktigaste vi har både som företag och som individer. Det är därför viktigt för oss att det fungerar väl och är lättillgängligt.

Med en bra E-posttjänst har vi skapat en kostnadseffektiv lösning där du som användare kan vara säker på att din e-post, kalender och dina kontakter finns i en säker miljö.

Kalender

Planera din tid effektivt, bjud in deltagare till möten, dela ut kalendern och låt dina medarbetare se när du är ledig och när du är upptagen så att ni kan boka in varandra enkelt.

Ha tillgång till en snabb överblick genom att kategorisera dina möten med olika färgkoder.

Med flera kalendrar, kan du ha en kalender per individuellt ändamål, exempelvis marknadsföringsaktiviteter, företagets utbildningsplan, bokning av konferensrummet och mer därtill. Varje kalender kan du välja om du vill göra synlig och för vilka, eller om den ska vara privat och endast synlig för dig.

E-post som molntjänst

Att ha e-posten som en molntjänst innebär minskade driftskostnader och inget behov av en egen Exchange server, inget driftsansvar med uppdateringar bland annat.

För användaren är det enkelt att komma åt sin e-post eller annan information genom webbmail när han eller hon inte har någon egen enhet.
Till datorn använder man Outlook och i andra bärbara enheter såsom t.ex. telefonen så kan man använda de standardprogram som ofta finns förinstallerade.

Antivirus

Fungerar ditt virusskydd?
När uppdaterades det senast?
Hur länge är din licens är giltig?

Vår tjänst erbjuder ett nytt sätt att skydda ditt företags stationära såsom bärbara datorer och servrar mot virus, maskar och trojaner, samt mot hackare, intrångsförsök, spionprogram och skräppost samt uppdatera din dator när du inte arbetar.

  • Du får mer tid över till ditt företag!
  • Vi bevakar din säkerhet åt dig!