fbpx

Vilka är Complete Solutions International?

Om oss

Complete Solutions International AB

CSI har varit i branschen i mer än 30 år och vi har tillsammans skapat både nöjda kunder och nöjda användare. Niklas Grop och Stefan Rapp, Complete Solutions Internationals/CSIs ägare, har god erfarenhet av IT. Med vårt team hjälper vi och ger support till kunder i olikartat sammansatta organisationer och företag. Bland våra kunder finns både enmansföretag och företag med olika storlekar varav de största med tusen anställda. Våra lösningar är helt företagsanpassande, dvs vi anpassar lösningen till det enskilda företagets behov.

Vi på CSI står för en helhetssyn som eftersträvar att skapa en välfungerande och förståbar teknisk IT- miljö som ger en mycket gynnsam arbetssituation för våra kunder.

Vi upplevs ofta konkret som ett stabilt stöd som finns på plats i vardagen och som underlättar både i företagets reguljära miljö, i gällande systemstruktur och vid nya akuta frågeställningar.

Att välja CSIs helhetslösningar för ditt/ert företag ger den support som du/ni behöver i nuläget och kan även ge ditt/ert företag nya perspektiv inför morgondagen.

IT Support - Vi hjälper dig från start till slut

Borttagning av virus och spionprogram

Backup lösningar och datahantering

Digitalisering

Molntjänster

Cybersäkerhet

IT Experter

År av erfarenhet

Nöjda kunder

Förtroende

Varför välja oss

Det är sättet vi jobbar på som gör oss unika! CSI består av marknadens bästa produkter, dessa testas i vårt lab och måste leva upp till våra högt ställda krav och utvärderas innan de lyfts in i vår produktportfölj som ett led i vår strävan att göra din vardagliga IT enkel.

För oss innebär det att vi skapar smarta lösningar, allt från standardlösningar till ett skräddarsytt system, som passar just Era behov.

Långsiktighet och kvalitet är viktig i allt vi gör.

Passionerad IT-support

Lång erfarenhet av att hjälpa kunder

Vi hittar alltid en lösning

Vi lever på att hjälpa kunder sträva

Vi hjälper till med det lilla och det stora

“Vår strävan är att våra kunder är nöjda skulle du motförmodan inte vara det kontakta gärna mig”

Stefan Rapp

VD, Complete Solutions International

Vi är här för att hjälpa!

Kontor

Complete Solutions International AB Vendevägen 87
182 32 Danderyd

Öppettider

M-F: 08:00 – 17:00
S-S: Stängd