fbpx

Vilka är Complete Solutions?

Complete Solutions Sweden AB är ett tjänsteproducerande företag i IT-branschen. Vi i har funnits sedan 1998 och har idag kontor i Stockholm. Våra kunder har valt CS som leverantör då de har högt ställda krav på fungerande IT-miljö. Att snabbt få små som stora problem lösta och dokumenterade genom CS supportstöd blir en kritisk faktor vid val av leverantör av supporttjänster.

CS är idag leverantör av supporttjänster till företag där tydlighet, effektivitet och kompetens är ledord i deras verksamhet. Era kunder och användares förväntningar av en väl fungerande support är CS’s affärsidé och det som driver oss att ständigt utvecklas och att bli marknadens ledande leverantör av supporttjänster. Våra kunder återfinns över hela landet, men även ute på den europeiska kontinenten.

Det är sättet vi jobbar på som gör oss unika! CS portfölj består av marknadens bästa produkter, dessa testas i vårt lab och måste leva upp till våra högt ställda krav och utvärderas innan de lyfts in i vår produktportfölj som ett led i vår strävan att göra din vardagliga IT enkel. För oss innebär det att vi skapar smarta lösningar, allt från standardlösningar till ett skräddarsytt system, som passar just Era behov. Långsiktighet och kvalitet är viktig i allt vi gör.

Stefan Rapp – VD

”Vår strävan är att våra kunder är nöjda skulle du motförmodan inte vara det kontakta gärna mig”

Stefan.rapp@cscs.se – 08-544 735 55.